Водещият от Дарик радио Драго Симеонов, който е лице и на

...
Водещият от Дарик радио Драго Симеонов, който е лице и на
Коментари Харесай

Обичан тв водещ отнесе як хейт заради грешка в Стани богат

Водещият от " Дарик радио " Драго Симеонов, който е лице и на доста тв планове, обра доста рецензии след присъединяване си в благотворителния сезон на шоуто  " Стани богат ", предавано по bTV.

Чаровният публицист, който години наред задаваше въпроси и си отговаряше самичък, е образец за деен жител и назовава себе си " колекционер на случки ". Този път обаче, изтегли късата съчка, както се споделя.

На стола на благосъстоянието той бе в компанията на Доротея Табакова, учител по старогръцки език и литература в СУ. Каузата, за която бяха предопределени извоюваните от тях средства, са в помощ на хората в пустеещи български села. Двамата спечелиха 10 000 лв., само че се оказа, че нямат никаква визия за отговора на въпроса за 20 000 лева

 undefined

Вместо да спрат присъединяване си, те взеха решение да рискуват и да налучкат отговора. Опитът им се оказа несполучлив, поради което и изгубиха 5 от 10-те си хиляди. Именно това вбеси доста фенове, котио се възмутиха повече от водещия, който, съгласно тях, с прекомерно лека ръка е разрешил половината сума, предопределена за щедрост, да бъде изгубена.

Много възмутени реакции обаче, провокира и Доротея Табакова, която не даде почти никаква опция за изява на колегата си в студиото, което го изкара, надали не, отстъпчив. " Хазартът измести идеята ", недоволстват фенове в мрежата.

Критики отнесе и журналистът Георги Милков, който влезе в ролята на тв водещ в този епизод. Според мнозина той освен, че не се е справил, само че и на моменти е водел прекомерно изсъхнало, скучно и неатрактивно.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР